Admin — ange lösenord för att fortsätta
Använd detta om samma spelare råkat skapas två gånger. Välj vilken profil som ska behållas och vilken som ska tas bort. Alla omgångsresultat från den borttagna profilen flyttas automatiskt till den bevarade.